Site Willem Sluiterschool in nieuw jasje

EIBERGEN – Op maandag 4 januari is de nieuwe website van de Willem Sluiterschool gelanceerd. Deze werd onder het genot van een kopje koffie en een nieuwjaarswafel aan ouders gepresenteerd.

De nieuwe website bevat alle informatie die maar nodig is voor huidige en eventueel nieuwe ouders: informatie over de organisatie en werkwijze van de school, de toekomst van de school, informatie uit de verschillende groepen, nieuws, agenda en roosters, opvang, foto’s, en de verschillende contactmogelijkheden.

Daarmee wordt de geactualiseerde site één van de belangrijkste  communicatiemiddelen van de school. Na de presentatie gaven de aanwezige ouders uit enthousiasme een applaus voor het resultaat. De site is te vinden op www.cbswillemsluiter.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven