Vrouw uit Eibergen raakt gewond op N18

GROENLO – Een 55-jarige automobiliste uit Eibergen raakte dinsdagochtend 12 januari gewond bij een kop/staart-botsing op de N18 van Lichtenvoorde naar Eibergen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 08.15 uur de melding van het ongeval. Bij de afrit richting Winterswijk/Groenlo op de N18 zag een 56-jarige automobilist uit Lievelde te laat dat zijn voorgangster stil stond.

Hij was zijn ruit aan het schoonmaken en botste vervolgens tegen de auto van de 55-jarige vrouw. Vervolgens raakte zij op haar beurt haar voorganger, een 36-jarige automobilist uit Winterswijk. De vrouw uit Eibergen is met nek-rug- en beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Alle drie de voertuigen moesten worden weggesleept.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven