Twee bestuurders rijden met slok op

NEEDE/EIBERGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 36-jarige man uit Enschede aangehouden voor het rijden onder invloed en het veroorzaken van een aanrijding op de Beatrixstraat in Neede. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook bleek de man nog boetes open te hebben staan. 

De politie kreeg omstreeks 00.30 uur de melding dat er op de Beatrixstraat iemand tegen een geparkeerde auto was aangereden. De geparkeerde auto raakte beschadigd. Door de botsing volgde een kop-staart botsing met nog twee geparkeerde auto’s. Het is nog niet bekend of die auto’s ook schade op liepen.

Een blaastest wees uit dat de bestuurder, een 36-jarige man uit Enschede, onder invloed verkeerde. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar bleek de man een alcoholpromillage van 1,6 te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook bleek de man nog openstaande boetes te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Afgelopen zaterdag is ook een 24-jarige man uit Enschede aangehouden na een tip. De man reed zonder geldig rijbewijs op de Grotestraat in Eibergen en bleek tevens onder invloed van alcohol. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. 

De politie kreeg omstreeks 15.20 uur een tip dat iemand op de Grotestraat alcohol dronk achter het stuur. De agenten zagen de man rijden en hielden hem staande. De bestuurder bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Een blaastest toonde het gebruik van alcohol aan. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar de ademanalyse 0,30 promille aangaf. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven