ASV start in maart met tiende loopclinics

EIBERGEN – ASV Eibergen start vanaf zaterdag 6 maart met de loopclinics voor deelname aan de Eiberrun. Deze actie is bedoeld om bij te dragen aan een optimale voorbereiding op het lopen van een afstand van 5 of 10 mijl tijdens de 12e Eiberrun op zondagmorgen 16 mei. Voor de één betekent dit het uitlopen van de 5EM of 10EM. Voor een ander kan dit het lopen van een goeie tijd inhouden.

Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers worden de deelnemers in 10 clinics zo ver gebracht dat ze op eigen niveau 5 of 10 Engelse Mijlen goed kunnen volbrengen. Deze clinics worden vanaf 6 maart  op 10 achtereenvolgende zaterdagochtenden gehouden. Elke clinic duurt van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur. Er zal worden getraind in verschillende niveaugroepen, van beginner tot ervaren loper. Plaats: op de trainingsbaan van ASV op de Bijenkamp en de directe omgeving.

Voor het inschrijfgeld van € 50,00 wordt de deelnemers een compleet pakket aangeboden:
– 10 lessen onder leiding van gediplomeerde trainers
– Kleed- en douchegelegenheid
– Koffie of thee voor de trainingen
– Kleding – en schoenadvies na de eerste training
– Een kwalitatief goed loopshirt en tight
– Inschrijving voor de Eiberrun
– Verzorging na de Eiberrun

Aanmelden kan bij voorkeur vooraf via de website www.eiberrun.nl of op 6 maart vóór aanvang van de eerste clinic, tussen 8.30 en 8.50 uur in de kantine van FC Eibergen op de Bijenkamp. Meer informatie: zie website of Bert Vogel: [email protected] Tel: 0545 47360.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven