Beltrumse toneelgroep op de planken

BELTRUM – Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) staat vanaf  27 februari op de planken van zaal Dute in Beltrum, met het toneelstuk ‘Vluchten kan niet meer’, geschreven door Neil Simon. Onder leiding van D.O.E.K.´s regisseur: Elcke Nijhuis, wordt deze spannende komedie vijf keer uitgevoerd.

D.O.E.K. neemt u mee naar een plek ergens in de Achterhoek. Daar staat een boerderij waar de tijd stil is blijven staan. Dit geldt niet alleen voor de boerderij, maar zeker ook voor de bewoners. Grada Molenkamp zwaait er de scepter of beter gezegd de zweep. Manlief en zoon dansen naar haar pijpen. Simpelweg omdat ze niets beters te doen hebben. Want op deze boerderij gebeurt niet zo veel. Nou ja, oma gooit af en toe een eekhoorn in de pan en zoon Albert schiet weleens een beestje. En dan is er natuurlijk nog Annemieke… Tja, wat moi’j doar van zegg’n. Mooie meid… moar zo dom as ne koo.

Kortom, geen plek om eens te bezoeken. Behalve natuurlijk als je een bange, aanstaande bruid op de vlucht bent. Of een bezorgde zus, een volkenkundige, een landschapsschilder of een veldwachter. Een advocate met cheque, een sluwe buurman of een doorgedraaide ex… Als ze maar niet te maken krijgen met de vloek van Huttenkloas. Wie Huttenkloas is? Doar zu’j vrog of late nog wal meer van heur’n. Loa’we hop’n dat’t late is…

Er zijn kaarten te koop voor de volgende speeldata: zaterdag 27 februari  20.00 uur, donderdag 4 maart 20.00 uur, zaterdag  6 maart 20.00 uur en zondag 7 maart 14.30  uur. Op maandag 1 maart om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO gepland.

Toegangskaarten voor het stuk zijn te koop bij Cafe Dute in Beltrum of bij C. Helmers, telefoon: 0544 – 482472 en F. Pasman, telefoon: 0544 – 481380. De kosten bedragen voor de jeugd van de basisschool t/m groep 8 € 2,50 (alleen op zondag) en overige bezoekers  € 5,-.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven