Bestuurder gaat er vandoor na aanrijding

EIBERGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zaterdag 30 januari tussen 10.00 en 11.00 uur plaatsvond voor de C1000 supermarkt aan de Brink in Eibergen.

Een 43-jarige automobiliste uit Eibergen reed weg uit een parkeervak en werd aangereden door de bestuurder van een gele auto die, vermoedelijk vanwege de gladheid, niet op tijd kon stoppen. Beide bestuurders hadden geen schadeformulier bij zich, waarop de automobilist die de gele auto bestuurde aanbood achter de 43-jarige vrouw aan te rijden.

Kort daarna reed hij echter toch de andere kant op en was de Eibergse hem kwijt. De politie is op zoek naar mensen die de aanrijding op de Brink hebben zien gebeuren, en doet uiteraard ook een beroep op de bestuurder van de gele auto om zich bij de politie te melden. Men kan de politie bellen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven