Borculoër opgepakt voor tractordiefstal

BERKELLAND – De politie heeft op donderdagmorgen 18 februari op de Heelweg in Doetinchem twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal van een tractor. De politie zag twee mannen in een personenauto rijden met daarachter een aanhangwagen. Op deze aanhangwagen stond een landbouwtractor.

De politie liet de bestuurder stoppen voor een controle. De auto bleek onverzekerd en de aanhangwagen met tractor woog meer dat de toegestane 750 kg. Over de herkomst van de tractor konden beiden geen duidelijkheid geven. Beide mannen, een 29-jarige uit Lichtenvoorde en een 18-jarige uit Borculo zijn aangehouden en in verzekering gesteld.

De tractor bleek onlangs te zijn ontvreemd in Vragender. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven