Buurtverening ’t Loo verzorgt toneelstuk

ÉIBERGEN – De toneelspelers van buurtvereniging ’t Loo brengen dit jaar opnieuw een blijspel op de planken.  Het stuk ‘Er is nog plaatse genog hier in huus’ dat gespeeld word door vijf dames en zes heren speelt zich af in het midden van de 70-er jaren. In 1993 werd het stuk ‘Streupers’ van dezelfde schrijver – G.H. Hulshof, met veel succes voor het voetlicht gebracht, door de spelersgroep.

Op de boerderij van Derk Molendijk , worden de koeien, varkens en kippen door hem en z’n zoon Jan verzorgd. Maar als dan voor de zoveelste keer in korte tijd, weer kippen verdwijnen,  wordt het tijd voor een andere aanpak.
Willem ook de beroerdste niet, is graag bereid om te helpen. Evenals de goedmoedige buren,  maar of al die aangeboden hulp wel het gewenste effect heeft?

Volgens vader Derk zit er ‘weinig vrouwleu vleis an’  bij z’n zoon, of dat zo is zal blijken. Als dan ook nog een stel vakantie gangers op de proppen komt is het feest compleet. Voeg daarbij de gezinshulp, een agente en een rechercheur en je hebt ingrediënten voor een vermakelijk stuk.

Hoe het allemaal afloopt kunt u zien op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari in de Huve in Eibergen. Beide avonden beginnen om 19.30 uur. Kaarten zijn alleen in voorverkoop verkrijgbaar en kosten € 4,= per stuk. Telefonisch bestellen kan bij: Annie Goorhorst   telf: 0545-472585

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven