Holtkleuvers maken hoogheden bekend

HOLTERHOEK – Carnavalsvereniging De Holtkleuvers heeft zaterdagavond hun nieuwe prins en adjudant gepresenteerd. Prins Ronald Bomers en adjudant Sjonni Nijhuis zijn dit jaar de nieuwe hoogheden van Holterhoek. De opkomst stond volledig in het teken van Sensation, waar prins Ronald een enorme fan van is. Buutreedner Rob van Elst en de plaatselijke Grensmarietjes lieten met hun optredens de carnavalsvierders uit hun dak gaan.

Het motto van de hoogheden is: ”Krieg vanoavond alle moalle ut hen en weer we’j wenst jullie veulle plezeer”.De zaal van Grenszicht zat bommetje vol, carnavalsvereniging De Waterrotn was uitgenodigd om de avond bij te wonen. Het is elk jaar een traditie dat ook oud-Holterhoekers genieten van de carnavalsavond. Carnaval blijft bijzonder in Holterhoek, alles vindt plaats op één avond.

Niet alleen de nieuwe carnavalsleiders werden in het zonnetje gezet president Theo Huls moest er ook aan geloven. De oude prins (Robert Wielens) en adjudant (Wilfried ter Braak) mochten aftreden.

Foto’s Jaap de Wit (Netwerk Neede)
[nggallery id=1007]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven