NPB-kerk heeft een nieuwe voorganger

EIBERGEN – Afgelopen zondag heeft voorganger Marjan Slaghuis- van Zetten officieel haar intrede gedaan bij de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap (NPB). Na een jaar invalwerk gedaan te hebben was het dan zo ver. Collega’s uit de regio waren hierbij aanwezig en hebben haar ingezegend.

Ook enkele collega’s uit Eibergen van de andere kerken waren van de partij, zo kreeg deze viering een oecumenisch karakter. In de overweging besteedde de nieuwe voorganger aandacht aan de verwondering in het bestaan. Verwondering die Mozes overkwam bij het brandend braambos. Verwondering als begin van geloof, verwijzing naar het goddelijke. Ook stond ze stil bij valentijnsdag.

De dienst werd muzikaal opgeluisterd door het dubbel mannenkwartet octOvum. Na de dienst waren er felicitaties voor de gemeente en de nieuwe voorganger.

[nggallery id=1037]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven