Poolse man gewond bij geweldsincident

RIETMOLEN – Bij een geweldsincident in een woning aan de Ravenhorst in Rietmolen is zaterdagmiddag een Poolse man van 31 jaar gewond geraakt. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. Het incident heeft omstreeks 17.00 uur plaatsgevonden.

De politie en ambulance werden gewaarschuwd dat er een gewonde man in de woning aanwezig was. Later op de avond waren de politie en de technische recherche aanwezig in en om de woning om een onderzoek in te stellen naar de toedracht. Ook werd de man verhoord maar door taalproblemen viel dit nog niet mee.

Nadere gegevens omtrent de toedracht en de aard van zijn verwondingen ontbreken voor alsnog. Zondag start de politie een buurtonderzoek.

Update zondag:
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 7 februari een 22-jarige Pool aangehouden. De man wordt ervan verdacht op zaterdag 6 februari een 31-jarige landgenoot ernstig te hebben mishandeld. Deze verdachte kon omstreeks 05.40 uur met behulp van een arrestatieteam elders in Gelderland worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor en de politie onderzoekt de zaak.

[nggallery id=1006]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven