Verlaten hennepkwekerij aangetroffen

EIBERGEN – Naar aanleiding van een melding dat er uit een leegstaand winkelpand aan de Laagte in Eibergen spullen werden weggenomen, stelde de politie een onderzoek in. In het pand werd een verlaten hennepkwekerij aangetroffen. Een 37-jarige man uit Hof van Twente werd later aangehouden.

De politie kreeg woensdagmiddag 3 februari een melding dat er spullen uit een leegstaande winkel werden meegenomen in een auto. De politie stelde een onderzoek in en trof in het pand een verlaten hennepkwekerij aan.

Er waren geen planten meer aanwezig. De auto met de bestuurder werd door agenten van de politie Twente onderschept. De bestuurder werd verhoord en over de strafafhandeling wordt overleg met het openbaar ministerie gepleegd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven