Band ‘Van Oorsprong’ speelt bij Dute

BELTRUM – Op zaterdag 20 maart speelt de band ‘Van Oorsprong’ bij Café Dute in Beltum. Van Oorsprong is een jonge band uit Lichtenvoorde en omstreken die in het voorjaar van 2009 ontstaan is uit een aantal regionale bands.

Het idee is ontstaan tijdens het uitgaan en na een eerste spetterende oefensessie werd besloten de handen verder ineen te slaan en een band te vormen. De band speelt eigen nummers in een eigen stijl en covers van bijna elk genre op haar eigen manier, met als uitgangspunt dat ze herkenbaar blijven voor het publiek.

In augustus 2009 maakte de band haar officiële debuut, met veel positieve reacties als gevolg. Van Oorsprong bestaat uit: Suzan Stortelder (Zang, piano en mondharmonica), Anne Stortelder (Slaggitaar en zang), Freek Rikkerink (Sologitaar en zang), Tom Nijs (Basgitaar en zang), en Bart Klein Gunnewiek (Drums).

Van Oorsprong zal rond de klok van 21.30 uur beginnen met spelen. De toegang is uiteraard weer gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven