Bekende ‘Open Coffee’ ook in Eibergen

EIBERGEN – In navolging van verschillende plaatsen in Nederland is er voor ondernemers (én ondernemende overheidsmedewerkers) nu ook in Eibergen de mogelijkheid om de Open Coffee te bezoeken. Open Coffee is een netwerkbijeenkomst met een simpele formule: met een kop koffie in de hand contact leggen met andere aanwezigen.

U betaalt zelf de koffie, verder zijn er geen voorwaarden. De eerste Open Coffee is op vrijdagochtend 26 maart in het pand van eetcafé Markt 2 in Eibergen. Open Coffee is een voortvloeisel uit het digitale netwerk LinkedIn en heeft zich als een olievlek verspreid over vele landen, waaronder Nederland.

Buiten de regio is het al een bekend verschijnsel in bijvoorbeeld Zutphen, Zevenaar en Hengelo en het groeit nog steeds in populariteit. De formule kent zijn meerwaarde in vrijblijvendheid, laagdrempeligheid en openheid. Open Coffee is geen vereniging, geen platform, is niet verbonden aan een identiteit of locatie. Iedereen die zijn netwerk wil opbouwen of versterken kan binnen komen lopen, ook ondernemers die niet in de regio opereren.

Eetcafé Markt 2 in Eibergen heeft zich met veel enthousiasme bereid verklaard de belangstellenden te ontvangen en biedt u de eerste kop koffie aan. Voor de organisatie is het prettig als u uw komst aankondigt hetzij via LinkedIn.com (zie Events, onder de groep Open Coffee Berkelland) hetzij via initiatiefneemster [email protected]. U bent van harte welkom op vrijdag 26 maart, tussen 10.00 en 12.00u in Markt 2, Hagen 18 te Eibergen.

Meer informatie op www.opencoffeeclub.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven