Daltonschool begint voorschoolse opvang

BORCULO – Vanaf dinsdag 18 mei biedt Daltonschool Sint Joris in samenwerking met kinderopvang de blauwe tuimelaar voorschoolse opvang aan. Dat betekent dat ouders hun kinderen al om 7.30 uur naar school kunnen brengen.

De Sint Jorisschool speelt daarmee in op een nieuwe trend. Een enquête ,onder ouders, liet namelijk zien dat er behoefte is aan deze vorm van opvang. Vooral ouders die een baan hebben, waarbij ze extra vroeg moeten beginnen, hebben aangegeven graag van deze dienst gebruik te zullen maken.

In 2009 heeft er op de Jorisschool een verbouwing plaatsgevonden die een prachtige ruimte heeft opgeleverd waardoor deze opvang mogelijk is. Onder de professionele begeleiding van medewerkers van de blauwe tuimelaar worden de kinderen vermaakt totdat de school begint.

Na de zomervakantie start de Jorisschool ook met naschoolse opvang. Dat betekent dat kinderen, na schooltijd, ook nog op de Jorisschool terecht kunnen. Dit zal ook in samenwerking met de blauwe tuimelaar plaatsvinden. Kinderen van andere scholen kunnen overigens ook van deze dienst gebruik maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven