Diefstal telefoon op Ruurlo’s station

RUURLO – Een 16-jarige jongen uit Aalten is zaterdag 13 maart in Ruurlo op de Stationsstraat bestolen van zijn mobiele telefoon. De jongen bevond zich omstreeks 22.00 uur op het perron van het treinstation en werd aangesproken door drie jongemannen.

Deze wilden zijn telefoon lenen omdat ze wilden bellen. Nadat de jongen zijn telefoon had afgegeven gingen de drie jongemannen er vandoor. Het gaat om drie mannen van ongeveer 25 jaar met een licht getinte huidskleur en zwart haar.

Ze droegen alle drie een zwarte jas en een blauwe broek. Mensen die iets hebben gezien wat in verband kan worden gebracht met deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven