Gezelligheid troef bij kampioenschappen

NEEDE – Zaterdagmiddag stond de sportzaal aan de Oranjelaan in het teken van de judosport, hier werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van de plaatselijke jv ‘t Höfke Neede/Diepenheim gehouden. Onder het toeziend oog van de opa’s, oma’s vaders en moeders, broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes vertoonden de leden van de judovereniging hun kunnen.

Onder luide aanmoedigingen werd er door jong en oud gestreden om de hoogste eer van de vereniging, menige jonge judoka moest natuurlijk aan opa en of oma of vriendje/vriendinnetje laten zien waartoe men in staat was, dit had tot gevolg dat er zowel bij de jongste judoka’s vanaf 5 jaar als bij de oudere judoka’s tot 14 jaar menig vuurrood hoofd verscheen, om toch vooral maar te scoren.

Naast de strijdlust was er de nodige gezelligheid gecreëerd, onder het genot van een kop koffie en of limonade al of niet met een koekje of snoepje genoot een ieder op zijn of haar manier van de sportieve prestaties op de judomat. Er werd gestreden in twee tijdblokken in 10 poules met in totaal 50 deelnemers.

Per blok werd er ook een prijs uitgereikt aan de judoka met de mooiste worp, voor deze onderscheiding viel de eer te beurt aan Luuk Velthuis van ’t Höfke Diepenheim die met een  perfect uitgevoerde 1e schouderworp beslag legde op deze prijs. In het tweede tijdsblok  viel deze eer te beurt aan Sam van Dijk met een prima uitgevoerde 2e offerworp.
Uitslagen:

Uitslagen clubkampioenschappen:

1e plaats: Wouter Krooshof (N)eede; Monica Menkehorst (N); Wout Assink (D)iepenheim; Kay Landkroon (N); Ben Molenkamp (D); Lara van Loon (N); Carmo Waszink (D); Nick Hietbrink (N); Niels Roeseler (N) en Sam van Dijk (N), tevens onderscheiding mooiste worp in 2e tijdsblok.

2e plaats: Luuk Velthuis (D), tevens onderscheiding mooiste worp 1e tijdsblok; Timber Heitink (D); Finn Schreurs (D); Dyllan GeraerdsThesingh (N); Nathalie Wevers (N); Renzo Temmink (D); Noor Eppink (N); Rick Meijer (D);
  Maaike Massop (N) en Jesse Leusink (N).

3e plaats: Gert-Jan Potkamp (D); Richard Varenhorst (D); Kjeld Stegeman (N); Ingmar Stegeman(N); Kim Overbeek (D); Sill Waszink (D); Savannah Kramer (D); Veerle Verdonk (D); David Dogterom (D) en Bas te Lintelo (N).

[nggallery id=1125]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven