Jongen (11) aangereden op Rutgersweg

NEEDE/NOORDIJK – Een elfjarige jongen uit Noordijk is vrijdagmiddag omstreeks 16.15 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Rutgersweg in zijn woonplaats. De jongenman fietste vanaf Noordijk over de Rutgersweg richting Neede. Aan zijn stuur had hij een hengel en een paraplu en aan de andere kant een emmer. Door nog onbekende oorzaak begon de jongen te slingeren. Een 56-jarige automobilist uit Neede kon de jongen niet meer ontwijken. Een aanrijding was het gevolg.

De jongen kwam in de berm terecht en klaagde onder andere over hoofdpijnklachten. De automobilist is door de politie meegenomen naar het bureau om een verklaring af gaan leggen.

De jongen is met onder andere letsel aan het hoofd afgevoerd door de ambulance naar het ziekenhuis in Enschede. Hij zal daar, volgens ontvangen berichten, tenminste de nacht door moeten brengen. De politie heeft de Rutgersweg afgezet in afwachting van het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Noord en Oost Gelderland (VOA).

Er werd een onderzoek ingesteld omdat de politie nogal wat vraagtekens had omtrent de exacte toedracht. De weg is ruim twee uur afgesloten geweest

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1119]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=1118]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven