Jubilarissen bij NPV zijn dinsdag verrast

NEEDE – De Needse Pluimvee en Konijnenfokvereniging (NPV) had dinsdag in de algemene jaarvergadering vele jubilarissen in hun midden. Voorzitter Gerrit Krooshof reikte daartoe de nodige spelden, oorkondes en bloemen uit.

Een speld voor de heer A.J. Enderink uit Borculo vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap, de heren A.J Dijkman, G.J. ter Welle en mevr. B.H.J. Oonk vanwege hun 25-jarig lidmaatschap.

De heer G.J. Arendshorst was vijftig jaar lid van de Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN) en ontving een gouden speld met oorkonde van deze bond. Voor de heer G.W. ter Hogt uit Haaksbergen en mevr. B.H.J. Oonk was er de zilveren speld met oorkonde voor 25 jaar KLN lidmaatschap.

G.J. Arendshorst heeft tevens afscheid genomen als bestuurslid en hem werd namens de NPV een fraaie pen met inscriptie overhandigd voor het vele werk dat door hem in een lange reeks van jaren werd verricht. Voor zijn vrouw Anny was er een boeket bloemen.

Op de bijzonder druk bezochte vergadering werden tevens de clubwisselbekers uitgereikt aan de winnaars van de in januari gehouden “Spilbroekshow.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven