Lorenz stopt na 25 jaar met expositie

NEEDE – Op vrijdag 5 maart is de opening van de 24ste expositie ‘Te Kijk’ in het Bastion. Deze expositie heeft dit jaar een bijzonder karakter, omdat na 25 jaar het de laatste keer is dat Willy Lorenz de expositie organiseert.

Willy Lorenz heeft om persoonlijke redenen besloten om aan het einde van dit seizoen te stoppen als docent schilderen en tekenen in het Bastion. De cursisten betreuren het dat Lorenz stopt met het begeleiden van hun kunstuitingen en zijn verheugd, dat de gemaakte kunstwerken nog één keer onder Willy’s leiding tentoongesteld kunnen worden. 

Alle cursisten hebben ook dit jaar weer intensief en met veel plezier en gevoel gewerkt wat resulteerde in een grote verscheidenheid aan kunstwerken, waardoor een bezoek aan deze expositie zeker de moeite waard is.

Tijdens de expositie wordt er door Ina van de Riet uit Hengevelde gedemonstreerd hoe met verschillende materialen mozaïken gemaakt kunnen worden. 

Janny Besseling uit Gelselaar verzorgt ook dit jaar met haar bloemstukken weer de aankleding van de ontvangsthal en de expositieruimte, waardoor het geheel een gezellige uitstraling heeft. De firma Kiffen uit Eibergen heeft voor de 9de keer weer de publieksprijs ter beschikking gesteld en daarnaast heeft de firma Drago & Zn. uit Neede enkele prijzen toegezegd.

De openingstijden van de expositie zijn:
Vrijdag    5 maart – 20.00 – 21.30 uur 
 Zaterdag  6 maart – 11.00 – 17.00 uur 
 Zondag    7 maart – 11.00 – 16.30 uur

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven