Middelbrand: Zaagselbalen vatten vlam

zaagsel-gelselaar-024aGELSELAAR – De brandweer werd donderdag omstreeks 13.30 uur gewaarschuwd voor een buitenbrand. Er zouden een aantal strobalen in de brand staan langs de Diepenheimseweg in Gelselaar. Ter plaatse aangekomen bleek het om een stapel balen met zaagsel te gaan die tegen een boerenschuur opgestapeld waren. In verband met de waterwinning werd er al snel opgeschaald naar middelbrand.

Een tweede voertiuig van brandweer Borculo kwam ter plaatse met de MSA en ook de brandweer van Lochem werd terplaatse geroepen om te assisteren bij de waterwinning.

De brandweer had de brand snel onder controle. Het nablussen duurde echter nog enige tijd; alle materiaal moest goed uit elkaar gehaald worden om oplaaiing te voorkomen. Bij de brand ontstond schade enige brandschade aan de boerenschuur. De stapel zaagsel dient als verloren beschouwd te worden.

[nggallery id=1116]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven