Odival Eibergen eert vier jubilarissen

EIBERGEN – Op maandag 29 maart jongstleden werd de jaarlijkse ledenvergadering van Odival gehouden. Helaas was de opkomst ook dit jaar gering. Alle voorgenomen besluiten werden door de aanwezige leden conform het voorstel van het bestuur goedgekeurd.

Tijdens deze vergadering werden een tweetal jubilarissen gehuldigd: Ineke Wassink en Herma Wikkerink. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter, Ad van Heumen, een KNGU speldje en een bos bloemen ter ere van het feit dat zijn 25 jaar onafgebroken lid zijn geweest van Odival.

De andere jubilarissen, Hermien Landewers en Annie te Vaarwerk konden door omstandigheden niet aanwezig zijn, maar zij ontvangen in de loop van de week hun speldje met bijbehorende bos bloemen. Van het aftredend bestuurslid Imelda te Vaanhold werd eveneens op passende wijze afscheid genomen.

[nggallery id=1128]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven