Oud-papier wordt week eerder opgehaald

BORCULO – In verband met de jaarlijkse eieractie zullen de leden van De Diekhookse Klumpkes deze maand een week eerder oud-papier komen ophalen. Het oud papier wordt derhalve opgehaald op zaterdag 20 maart in plaats van op zaterdag 27 maart, omdat de Diekhookse Klumpkes dan druk zijn met de eierverkoop huis aan huis.

Intussen zijn de leden van de Diekhookse Klumpkes ook druk met andere activiteiten. Diverse optredens in 2010 staan inmiddels al gepland. De Diekhookse Klumpkes zullen onder andere de Achterhoek vertegenwoordigen tijdens de feesten in Noord Duitsland en tijdens de wijnfeesten in juli te Valwig, nabij Cochem.

Daarnaast vinden her en der in de omgeving optredens plaats. Voorts gaan ook de oefenavonden gewoon door, om de week op maandagavond vanaf 20.30 uur bij buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Heeft u interesse? Kom gerust vrijblijvend kijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven