Politie zoekt nog steeds naar Opel Astra

RUURLO – De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de poging tot overval op recyclingbedrijf Heinhuis aan de Spoortstraat in Ruurlo.

De overval op woensdag 27 januari mislukte en de daders gingen er in een oud model Opel Astra hatchback vandoor. Een medewerker sloeg een ruitje in en mogelijk is de auto om die reden verkocht of staat hij in een schuur/garage. Ondanks tips zijn de auto en de daders nog niet opgespoord.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek begonnen en heeft een SMS-Alertbericht verstuurd. Mogelijk hebben de verdachten onderweg op hun vlucht de kentekenplaten weer op de auto aangebracht. Dit kan gezien zijn.

In het onderzoek is het nog niet duidelijk of de verdachten de auto nadien vanwege de schade hebben verkocht of dat hij ergens gestald staat. Mensen die menen te weten waar de auto zich bevindt of die overige informatie over de groene Opel Astra te hebben, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen.

Ook zoekt de politie contact met mensen die meer informatie over de verdachten hebben. Men kan bellen met 0900 -8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven