Strijd om de beste Berkellandse tapper

EIBERGEN – Zaterdag 10 april vinden in Eibergen bij café de Bengel aan de J.W. Hagemanstraat de eerste biertap wedstrijden plaats. Samen met OLM bierbrouwerij en de Bengel zullen deze avond maximaal 20 horecatijgers strijden om de titel ‘Beste Bengelse Tapper van Berkelland’.

Ben jij zo’n toptapper? Meld je dan snel aan bij café de Bengel en meet je vakmanschap, taptechniek en gastvrijheid met collega’s uit de regio. Deelname kost 10 euro p.p. Deelnemers kunnen deze avond onbeperkt OLM bier drinken.

Inschrijven doe je aan de bar of via [email protected]. Deze avond zal worden opgeleukt door een live zanger welke garant staat voor 100% feest. Tevens stelt OLM bier leuke prijzen ter beschikking. Voor meer informatie kom je gezellig even langs of bezoek je de website www.cafedebengel.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven