Band Janss live bij ’t Haantje in Neede

NEEDE – Stevige rock, dampende blues, rustige ballads, funky jazz, maar vooral veel swingende soul en disco. De liveband Janss treedt zaterdag 1 mei op bij café ’t Haantje aan de Borculoseweg in Neede. Het optreden stond aanvankelijk gepland voor 13 maart, maar kon toen wegens omstandigheden geen doorgang vinden. Wie op de dag na Koninginnedag lekker wil swingen moet dus op 1 mei vanaf 22.00 uur  bij ’t Haantje zijn.

Janss is huisband van het Jansstheater in Lochem. De formatie werd in 2007 aanvankelijk opgericht om de musical Studentenhaver  live te begeleiden. Na het succes van deze theaterproductie in de Lochemse Schouwburg in 2008 besloot Janss ook als zelfstandige liveband de poppodia in de regio te beklimmen.

De vocale sectie wordt gevormd door Elly Janssen, Liset Vrugteveen, Lianne Spruyt en Ties Evers, waarmee de band maar liefst drie zangeressen en een zanger op het podium brengt. Janss bestaat verder uit toetsenist Jelle Boesveld uit Noordijk, gitarist Rob van de Elskamp uit Lochem,  basgitarist Martin Groenenstijn uit  Zevenaar en drummer René Sebök uit Borculo.

De ervaren muzikanten  en vocalisten traden eerder op met  bands als De Hemel (liveband van Jan Ottink), Ides of May, Deddeleft, Boyce to Bounce,  Alsjemaar- bekendband,  MP4, Commercial Break, No Exit, Spoiled Suzie,  Het Pact en Sooner or Later.

Samen met de musicaltalenten van het Jansstheater werkt Janss op dit moment achter de schermen hard aan de nieuwe musical Mary, die in juni 2010 in première gaat in de Lochemse Schouwburg. Bovendien speelt de band op Hemelvaartsdag in de grote feesttent op de Keidagen in Lochem. Maar eerst is Janss live te bewonderen in café ’t Haantje in Neede. Het optreden van Janss in café ’t Haantje begint  tegen 22.00 uur.

Voor meer informatie: www.jansstheater.nl

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Band Janss live bij ’t Haantje in Neede”

 1. En donderdag 29 april de pop en rockband LaRoque!

  http://www.laroque.nl/

  Spetterende coverband met een voorkeur voor de wat steviger pop- en rocksongs maar veelzijdig genoeg om uitstapjes te maken naar disco-, Nederlandstalige en/of funky nummers. En met lef genoeg om de wat minder voor de hand liggende nummers te spelen en ze een eigen ‘sound’te geven.

  Laroque staat voor een avond ‘uit je dak’, waarbij de bandleden zelf het goede voorbeeld geven.

  Aanvang 22:00

  De Ruif
  Onwijs gaver!

 2. zal het wel doorgaan ben er bang voor weer een of andere smoes dat ze het af moeten blazen
  ik vind wel dat het haantje gigantisch veel reklame maakt als ze maar geen mensen moeten weigeren als het te druk word

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven