Bestuurder (65) vrachtauto raakt gewond

EIBERGEN – Een 65-jarige man uit Almelo is dinsdag 20 april gewond geraakt toen zijn vrachtwagen op het bedrijventerrein de Mors in Eibergen kantelde. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14.30 uur de melding van het ongeval. Een vrachtwagen kantelde tijdens het lossen van zijn vracht. De ambulance ging met spoed ter plaatse en kwam in de Grotestraat in Eibergen terecht. Op het moment dat de ambulance achter een daar lossende vrachtwagen stond, kreeg hij een andere locatie van het ongeval doorgegeven.

Hierop is de ambulancechauffeur gekeerd en heeft een andere route genomen. Toen de ambulance op de plek van het ongeval arriveerde, was het slachtoffer uit de gekantelde vrachtwagen. Hij werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

Deze waren niet van dusdanige aard dat hij naar het ziekenhuis overgebracht hoefde te worden. Oorzaak van het ongeval was, dat de vrachtwagen niet volledig op de metalen oprijplaten stond en hierdoor wegzakte.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven