Biljartdag: Maak kennis met biljarten

HOLTERHOEK – De zevende Nationale Sportweek vindt plaats van 17 tot en met 24 april. De KNBB heeft besloten dit jaar voor het eerst hieraan mee te doen. Het bondsbureau in Nieuwegein nodigt alle biljartverenigingen die zijn aangesloten bij KNBB-vereniging Carambole uit om deel te nemen aan de Nationale Biljartdag 2010 tijdens de Nationale Sport Week.

Opleiding- en Trainingsaccommodatie Oost Nederland welke haar activiteiten ontplooit bij Cafe Biljartcentrum Overkamp in Eibergen doet aan deze Open Biljartdag (17 april) mee. Het bestuur opent de poorten rond 13.30 uur aan de Vredenseweg 12. Dan zullen er demonstraties Artistiek gegeven worden door Vice-Wereldkampioen Martin van Rhee uit Groenlo en stalgenoot Manfred Hekerle.

Het publiek krijgt dan de kans om onder deskundige leiding zelf ook uit te proberen hoe het is om Artistiek te spelen. Ook het populaire driebandenspel zal gedemonstreerd worden door Van Rhee en Hekerle.

Daarnaast is Monique van Exter als Europees en Nederlands kampioen aanwezig om uit te leggen en te laten zien hoe spelletje libre gespeeld dient te worden. De happening wordt rond 17.00 uur afgesloten. De toegang is gratis

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven