EGVV organiseert 6 tegen 6 toernooi

GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar bestaat dit jaar 65 jaar, volgens de maat staven van de KNVB is dit geen officieel jubileum jaar, maar toch wil de club dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert EGVV voor de eerste maal een 6 tegen 6 toernooi in Gelselaar. Dit zal gaan plaats vinden op vrijdag 28 mei. Plaats van handeling is het eigen sport park “De Benneker” aan de Driessenweg in Gelselaar.

Teams worden opgeroepen om zich in te schrijven. Het is de bedoeling om teams samen te stellen uit verenigingen, buurten, cafe’s of bedrijven. Een team moet minimaal bestaan uit 6 personen, waarvan er maximaal 3 lid mogen zijn van EGVV. Inschrijven kan tot 15 mei via de website www.egvv.nl
 
Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar, er worden wedstrijden gespeeld van 12 minuten en er mag onpeberkt gewisseld worden. Inschrijven kost 15,- euro per team. De wedstrijden staan onderleiding van gediplomeerde scheidsrechters. De aanvang van het toernooi zal zijn 19:30 uur, rond 23:00 uur zal het toernooi ten einde zijn.

De organisatie hoopt op een sportieve en ontspannende voetbal avond. Voor meer informatie kan met kijken op www.egvv.nl of bellen met 06-55509017/06-54766551

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven