Eibergse turnsters missen NK op een haar

EIBERGEN – Tijdens de District Kampioenschappen in Nijverdal werd er afgelopen zaterdag gestreden door de beste turnsters van Gelderland en Overijssel om deel te mogen nemen aan het NK in de Derde Divisie. Norel Bomers miste die finale plek op een haar.
 
Als eerste jaars Junior in Niveau 5 (Derde Divisie) had Norel Bomers een kans op een plaats tijdens de NK. Trainingsachterstand door een hamstringblessure zorgde er helaas voor dat Norel dit net niet haalde. Met goede cijfers op sprong en brug bleven helaas de scores op balk (val, kost 1 vol punt) en vloer achter waardoor zij met 43.900 net tekort kwam voor het NK.

Alisha Wopereis (18e met 43.250), Noëlle Brouwer, (21e met 42.650) en Mayra Holkenborg (25e met 41.350) kwamen uit bij de senioren (16 jr+) in Niveau 4 (Derde Divisie). Noëlle werd nog wel tweede op brug maar viel tweemaal van de balk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven