Glasvezel: Provider en winkeliers in actie

NEEDE – Cafetaria De Smulgrill en bakkerij Stroet gaan exclusief samenwerken met serviceprovider Concepts ICT om te zorgen dat er glasvezel komt in Neede. Klanten die zich aanmelden voor een glasvezelabonnement van Concepts ICT krijgen een gratis frietpakket en een taart.

In Neede wordt door netwerkbeheerder Glashart en diverse providers, waaronder Concepts ICT, een zogenaamde vraagbundeling georganiseerd. Als meer dan 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen een abonnement, dan wordt het netwerk ook daadwerkelijk aangelegd. Over dit netwerk zijn vervolgens de meest hypermoderne diensten mogelijk.

De reden dat Stroet en de Smulgrill exclusief samenwerken met Concepts ICT heeft te maken met het kwaliteitsimago dat zij aan deze provider toekennen. Marcel Stroet van Bakkerij Stroet: “Kwaliteit en service zijn voor ons heel belangrijk en Concepts ICT is een provider die dat, net als wij, hoog in het vaandel heeft staan”. Ook Bert Rozema van de Smullgrill is het daarmee eens. “Het glasvezelnetwerk in Neede zal voor een revolutie zorgen. Dan kun je beter met de meest ervaren provider in zee gaan.”

In de beide winkels kunnen inwoners van Neede meer informatie halen en zich natuurlijk ook al aanmelden. Speciaal voor alle aanmelders voor Concepts ICT hebben Bert en Marcel een heerlijke verrassing. Op 15 mei is de sluitingsdatum van de vraagbundeling en is het er of eronder voor Neede.

Het portfolio van Concepts ICT is zeer uitgebreid. Zo zijn internettoegang, (digitale) radio en TV, telefonie, hosting en domeinregistratie enkele van de diensten die zij actief voert. Consumenten hebben keuze uit verschillende dienstenpakketten. Zo biedt Concepts ICT via het netwerk van Glashart al een Alles-in-1 Instappakket aan met 10Mbps internet, online back up, telefonie en radio/TV voor € 44,50. Ook o.a. in Ruurlo, Twello, Deventer, Amsterdam, Enschede en Rotterdam is Concepts ICT actief.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.supersnelneede.nl of op www.concepts-ict.nl. Voor vragen over de diensten van Concepts ICT kan men telefonisch terecht op (0)76 – 750 1560.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven