Livemuziek tijdens Borculo’s Slenterfeest

BORCULO – Zaterdag 17 april vindt de ‘voorjaarseditie’ van het Slenterfeest plaats. Dat betekent dat er in de meeste café’s in Borculo livemuziek is. Een kaartje van vijf euro geeft toegang tot alle deelnemende kroegen.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Borculo bij het zogenoemde Slenterfeest, ditmaal georganiseerd door de Dijkhoekse voetbalvereniging DEO. Deelnemende kroegen zijn de cafés De Gracht, Le Mouilleur, Markt 2 en De Hoeksteen.

In café De Gracht treden de Fools of Funk op, terwijl Le Mouilleur Red Band te gast heeft. Café Markt 2 heeft een pop-rock band staan. Café De Hoeksteen heeft een Hollandse Avond, waarbij onder meer de Borculose Patsers het podium onveilig maken.

“Bezoekers betalen een entreebedrag waarmee ze in elk café naar binnen mogen. En dus kunnen slenteren. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Dijkhoekse voetbalclub”, meldt Ronald Schutte namens DEO.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven