Nieuwbouwdag: Open dag ‘Op de Bleek’

EIBERGEN – Zaterdag 10 april is er van alles te beleven op de locatie van nieuwbouwplan ‘Op de Bleek’ in Eibergen. Projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed neemt met dit project deze dag deel aan de Landelijke Nieuwbouwdag. Van 11.00 uur tot 15.00 uur stelt zij haar deuren open voor geïnteresseerden en vinden er op het voormalige KTV-terrein diverse activiteiten plaats.

Het is zeker de moeite waard om op zaterdag een kijkje te komen nemen in de nieuwbouwwijk. Er is van alles te beleven. De eerste fase van het herstellen van de Oude Berkelarm is gereed. Vanaf 10 april is de loop van deze beek door de Achterhoekse wijk voelbaar. Via de ambachtelijk gemetselde bruggen bereikt u de noordzijde van de locatie ‘Op de Bleek’ welke grenst aan de bestaande Berkel.

Voor uw nieuwbouwwoning, staan interieurarchitecten klaar. Mensen kunnen een foto van de huidige woning meenemen en laten zich adviseren door een interieurarchitect. De Rabobank werkt aan deze dag mee en beantwoord alle vragen op financieel gebied. Als bezoekers deze dag een afspraak maken met de Rabobank, ontvangen ze een gratis dinercheque.

Alle wensen die mensen willen doorvoeren in de nieuwbouwwoning zijn bespreekbaar. Een woning op maat stelt u samen bij de medewerkers van de aannemer: Tempelman Bouw. Ontvangst is in de modelwoning van de eerste fase. Deze eerste fase bestaat uit twintig woningen, waarvan er nog slechts drie te koop zijn. De bouw is gereed en grotendeels woonrijp, waardoor de eerste vorm aan de gevarieerde nieuwbouwwijk is gegeven.

Voor oud medewerkers van de KTV-fabriek zijn de voorbereidingen voor een reünie in volle gang. Deze middag kunnen alle oud-medewerkers zich hiervoor aanmelden bij de aanwezige organisatoren. Van 11.00 uur tot 15.00 uur  zijn ook de verkopende makelaars en een aantal medewerkers van Ter Steege Vastgoed Rijssen aanwezig.

De bouw van fase 1 is inmiddels afgerond. Medio maart is Ter Steege Vastgoed Rijssen gestart met de bouw van 6 rijwoningen. De bouw van deze woningen, maar ook van andere vervolgfasen, is te volgen via www.twitter.com/opdebleek. Hier worden ook regelmatig filmpjes geplaatst over de voortgang van de bouw.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven