Opnieuw stralend weer op lenteweekend

_HTH0016EIBERGEN – Sinds het begin van het lenteweekend – zeven jaar geleden – heeft de organisatie niets te klagen over het weer tijdens het evenement. Ook afgelopen weekend was het stralend tijdens het evenement rondom de Mallumse molen en de kruidentuin. “We kijken met een tevreden gevoel terug op een prachtig festijn. De bezoekersaantallen waren iets minder dan vorig jaar maar desondanks was iedereen tevreden”, zegt Jan van Dijk namens de organisatie.

In totaal bezochten 2300 mensen het lenteweekend. Volgens Van Dijk heeft het verschil te maken met de datum. “Vorig jaar stond het lenteweekend een week later op de agenda dat was op 2 en 3 mei. Waarschijnlijk gaan we dit volgend jaar weer doen.”

De beurs telde meer dan veertig standhouders, vaste planten, informatie over aanleg en onderhoud, tuindecoraties, een plantendokter, en verschillende demonstraties zijn enkele ingrediënten van het weekend. Ruim 70 vrijwilligers van Groei en Bloei en de kruidenhof hebben zich ingezet.

Fotograaf Han te Hennepe en cameraman Jan Larink hadden de voorjaarskriebels te pakken en gingen voor Nieuwsuitberkelland.nl op pad.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1185]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven