‘Oranjepop’ verwacht weer veel publiek

NEEDE – Oranjepop aan de Oranjelaan. Symbolischer kan Neede Koninginnedag haast niet vieren. Na het doorslaand succes van de afgelopen twee jaren, vormen de muziekkoepel en het grasveld daarvoor op 30 april opnieuw het decor voor een groot muziekfestijn. Wegens succes geprolongeerd, want nadat er jarenlang niets te doen was in Neede op Koninginnedag, trokken de eerste twee edities van Oranjepop duizenden bezoekers. Van 10.00 uur ’s morgens tot middernacht zijn er tal van activiteiten op het grasveld bij de muziekkoepel.

Koninginnedag begint met de Oranje vrijmarkt op en rond het festivalterrein. Mensen die ook iets te verkopen hebben kunnen zich opgeven bij markt meester Bennie Brevink van Marktvision (06-23298170). Verder is er voor de kinderen een draaimolen, springkussen, suikerspin en natuurlijk een kleintje kermis. Ook kunnen kinderen dit jaar hun eigen muntjes verdienen door lege bekers in te zamelen. En dat is nog maar het begin. Tal van activiteiten zijn nu nog in de voorbereiding en zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Hiermee is het kinderprogramma veel uitgebreider dan vorig jaar.

Reeds om 14.00 uur zal er begonnen worden met het Oranjepop Festival. Negen Bands van verschillende genre’s, zullen tot middernacht de Oranjesfeer tot een koninklijk hoogtepunt brengen.

De bands die dit jaar zullen optreden zijn: De Zwolse Rockers (dialect cover band), 66 Amazon (rock ’n roll), Sugartoosh (rock), The Highway Rhythm and Blues Gang (blues), Dialogue (groove rock), Jajem (rock ’n roll), Backedge Soul Train (soul), Dirty Ed (dance rock) en als afsluiter Soulkey (soul). Meer informatie, zoals het complete programma inclusief aanvangstijden, is te vinden op www.oranjepopneede.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven