SP en baby bij Chinees!

Onze rubriek ‘gespot’ slaat al goed aan Berkellanders sturen bijna elke dag foto’s en filmpjes naar de redactie. We kregen een bericht uit Borculo. De gemeente Berkelland heeft alle verkiezingsborden schoongemaakt. De SP vond dit een mooi moment om hun posters er op te plakken. SP? Zitten die dan in de nieuwe raad? Of zijn er weer mensen actief in Berkelland?

Bij het Chinese restaurant Grand Plaza in Eibergen is een baby geboren. Dat is duidelijk te zien er staat een grote opblaasbare baby voor de zaak. Van harte met de geboorte van Jayson! Iedereen krijgt bij de bami geen plakje ham maar beschuit met muisjes. Grapje!

Heeft u ook wat gespot stuur uw foto’s of film (link youtube) naar [email protected].

[nggallery id=1172]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven