Beachvoetbal en volleybal bij natuurbad

REKKEN – Dinsdag 1 juni organiseert het natuurbad in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland een sportprogramma van 4 weken op het zwembad in Rekken. Er kan 4 weken lang gratis onder begeleiding gevolleybald en gevoetbald worden in het zand door kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De laatste keer zal er een toernooi worden georganiseerd. Naast deze sporten kan je natuurlijk ook nog even lekker gratis zwemmen. Data: 1, 8, 15 en 22 juni beachvolley en beachvoetbal. Alle sportuurtjes duren van 18.30-19.30 uur. Doe je wekelijks of slechts 1 keer mee? Geef je dan op bij Sport Federatie Berkelland.

Via [email protected] of 0545-476727. Verder op het programma van Natuurbad Rekken staan: Mini Triatlon 12 juni, Zwemvierdaagse 21 t/m 25 juni, Mini Triatlon OBS De Berkel 5 juli en een Waterspeelavond op 16 juli.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven