Brandweer Eibergen feliciteert 50-jarige!

tn_IMG_0779EIBERGEN – Buurtbewoners in de Meidoornstraat schrokken zich zaterdag een hoedje. “Is er brand, wat gebeurt er toch allemaal. Er komt een brandweerauto de straat in scheuren.” Geen paniek Wilma Wiggers is vijftig jaar geworden en heel Eibergen mocht dat weten.

Wiggers is al lange tijd actief als vrijwilligster bij de brandweer in Eibergen. Haar collega’s vonden het de moeite waard om met loeiende sirenes de jarige jop te komen feliciteren. Bevelvoeder Gerwin Starink overhandigde een flink vleespakket aan de Sarah.

De hele tuin van Wilma is versierd met spandoeken (zie foto’s). Haar dochter Nadi Zoetebier hoorde de sirenes en stormde meteen naar buiten om het te filmen! (zie hieronder).

Foto’s Nadi Zoetebier:
[nggallery id=1281]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven