Circus komt ook naar Ruurlo en Neede

RUURLO – Het Freiwalds Menagerie Circus komt ook naar Ruurlo. Olifanten, zebra’s, lama’s, paarden en een internationale cast van circussterren strijken neer aan De Vente op bedrijventerrein Everskamp. Het gerenommeerde circus gaf afgelopen weekeinde voorstellingen in Borculo. Mensen die daar geen kaarten meer konden krijgen, kunnen nu ook in Ruurlo terecht. Na Ruurlo zal het circus nog van 22 t/m 24 mei voorstellingen geven in Neede aan de Oranjelaan.

Woensdagmiddag 5 mei geeft de grote ster van het circus al een voorproefje van haar kunnen. Olifantendame Buba, welke schitterde naast Carice van Houten in de film Knetter en naast Aart Staartjes te zien was in de tv-serie Circus Waltz, maakt haar opwachting in het dorpshart van Ruurlo bij de SuperCoop. Vanaf 13.00 uur zal zij aan de Leeuwerikstraat 2 genieten van een heerlijke lunch van verse SuperCoop producten.

Het circus geeft op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei voorstellingen om 15.00 en 19.00 uur en zondag 9 mei om 14.00 uur (Ruurlo). Reserveren per telefoon kan tussen 11.00 en 13.00 via 06 420 29 659. Reserveren per internet kan via www.menagerie-circus.nl. De entreeprijzen liggen tussen de €10,- en €20,-. De circuskassa is vanaf een half uur voor aanvang van elke show geopend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven