Eibergen en Bisons in verbeten strijd

VORDEN – In Vorden trokken de touwtrekkers uit gewest oost afgelopen zondag hun vierde competitie ronde. In bijna alle klassen staan de Berkellandse touwtrekkers er goed voor. Vooral Eibergen en het Beltrumse Bisons vechten onderling een zware strijd in zowel de 640 A als B klasse als in de 680 A klasse.

Deze twee klassen standen op het ochtendprogramma tezamen met de damescompetitie.  In de 640 A klasse was Eibergen heer en meester totdat zondag de Bisons het team tot staan bracht. Tijdens de eerste wedstrijd was Eibergen nog winnaar na een zwaar bevochten strijd. In de tweede wedstrijd deze dubbele poule wisten de Beltrumnaren Eibergen af te stoppen, waardoor beide ploegen gedeeld eerste werden. 

In de B klasse was Bisons de afgelopen weken de sterkste, hieraan maakte het B team van Eibergen een einde. De onderlinge strijd ging naar de groenhemden. Eibergen trok slechts een party gelijk tegen Erichem uit de Betuwe. Hierdoor liepen ze 4 punten in op Bisons. De dames van Eibergen hebben de weg omhoog gevonden. In de algemene stand staan ze nog een vierde plaats maar afgelopen zondag werden ze gedeeld dagkampioen met Oele.  Heure moest in de 720 klasse het team van Vorden voor laten gaan maar voert nog wel de totaalrangschikking aan.

Bisons won ook de strijd in de 680 A klasse. Hierin werd gelijk gespeeld tegen Eibergen. Echter de laatste ploeg liep nog tegen een gelijkspel aan te weten tegen gastvereniging Vorden. Samen met die ploeg eindigde Eibergen op een gedeelde tweede plaats maar blijft ruim aan kop in de competitie.

De volgende wedstrijden zij op 16 mei in Tilligte waar de Koapmanboys voor de organisatie tekent.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven