Gratis gezondheidsconsult voor ouderen

BERKELLAND – Senioren van 60 jaar en ouder die zelfstandig wonen in de gemeenteBerkelland kunnen bij Livio terecht voor een gratis gezondheidsconsult. Het doel van het gezondheidsconsult is het vroegtijdig signaleren van gezondheidsproblemen, zodat snel ingegrepen kan worden en mensen langer van hun gezondheid kunnen genieten.

Het gezondheidsconsult bestaat onder andere uit het meten van de bloeddruk, de bloedsuikerspiegel, het cholesterolgehalte, het gewicht en de lengte. Tijdens het consult komt de algehele gezondheidsconditie ter sprake en is er indien nodig aandacht voor andere onderwerpen, zoals depressiviteit en eenzaamheid. Naar aanleiding van de uitkomsten van de test en de vragenlijst ontvangt men een persoonlijk advies over levensstijl, activiteiten en voedings- en slaapgewoonten.

Aanmelden en meer informatie krijgen kan door te bellen met Livio via 0900-9200 (lokaal tarief) of te mailen naar [email protected]. De wijkverpleegkundige neemt binnen één maand na aanmelding contact op voor het maken van een afspraak. Opgave is niet nodig als men al eerder op de gezondheidsconsultatie 60+ van Livio is geweest. Voor een vervolggesprek wordt men automatisch opgeroepen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven