Gratis kennismaken met Peutergym

BORCULO – Aanstaande woensdag 2 juni houdt Borchlo een gratis kennismakingsles Peutergym. Iedereen is welkom om gratis mee te komen doen van 15.30 tot 16.30 uur. De lessen worden gegeven in Gymzaal Noord aan de heer Rudolfstraat in Borculo.

Dat is naast peuterspeelzaal Olleke Bolleke. En als uw kind het erg leuk en gezellig vind en na deze kennismakingsles nog eens samen met u mee zou willen doen dan heeft Borchlo een fantastisch aanbod. U mag tot de zomervakantie gratis mee blijven doen. Lid worden hoeft dan pas na de zomervakantie. Een leuke bijkomstigheid is dat voor deze les het niet noodzakelijk is dat wekelijks dezelfde ouder mee komt.

U mag als ouders elkaar afwisselen of de grootouders een keer mee laten doen als u zelf een keer niet kunt. Doordat kinderen die 4 jaar worden gaan instromen in de reguliere gymlessen is er nu aan het eind van het seizoen ruimte voor nieuwe leden. Op deze manier hoopt de vereniging na de vakantie weer met een even grote en even gezellige groep actief bezig te gaan met Peutergym.

Met Peutergym wil gymnastiek- en jazzdansvereniging Borchlo een leuke les aanbieden voor alle kinderen tot 4 jaar. Bergema: ”Wij hebben gemerkt dat veel jonge ouders het leuk vinden iets met hun kind te gaan doen en samen wat te ondernemen. Daarnaast horen we vaak van ouders dat ze het belangrijk vinden dat kinderen al op jonge leeftijd gaan bewegen of sporten maar dat daarvoor in Borculo niet zoveel mogelijkheden zijn. Daarom heeft Borchlo speciaal voor deze doelgroep op de woensdagmiddag een les Peutergym.”

De les staat onder professionele begeleiding van leidster Gerda Weernink en natuurlijk van uzelf. In dit uur is het de bedoeling dat uw kind lekker kan spelen, klimmen, klauteren en natuurlijk uitgedaagd wordt zijn of haar grenzen van kunnen en durf te verleggen. Deze les is een echte aanrader voor kinderen vanaf ± 2 jaar. Want wat is er nu leuker voor ouders (of grootouders) dan een uurtje quality time met je kind (of kleinkind) waarbij je lekker 1 op 1 iets leuks en sportiefs kunt doen.

Wilt u meer weten over onze les peutergym kom dan vrijblijvend kijken en meedoen op woensdagmiddag 2 juni van 15.30 tot 16.30 uur in zaal Noord. Voor aanvullende informatie kunt u bellen met onze leidster Gerda Weernink op telefoonnummer 0545 – 273338 of kijk op onze website www.borchlo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven