Hemelvaart: Beukweek voor jong en oud

afbeelding-nieuw-roy-9050.jpgEIBERGEN – Na het succes van voorgaande jaren organiseren ‘De vrienden van de Beuk’ dit jaar voor de achtste keer De Beukweek. Diverse activiteiten vinden rond Hemelvaart plaats op het terrein achter café Tijink-de Beuk. Net zoals andere jaren is er weer een programma in elkaar gezet voor jong en oud.

Het begint net als andere jaren op Hemelvaart, donderdag 13 mei, met een muzikale middag. Dan staan op het podium de band X-Ittrock en DJ The Unexplained (Senaka Lukens). Op vrijdag wordt er gedart om het Eibergs Open 2010. Zaterdag organiseren we een klootschiettoernooi en op zondag sluiten we af met een beachvolleybaltoernooi.

Darten Eibergs Open (14-5-2010)
Het betreft een 501 single toernooi met een hoofdprijs van €200,- en maximaal 64 deelnemers. Inschrijfgeld €6,- p.p en inschrijven is mogelijk vanaf heden tot 19.30 uur op de dag zelf.

Klootschieten (15-5-2010)
Dit toernooi start om 13.30 uur en inschrijving is vanaf heden mogelijk tot 13.00 uur op de dag zelf. Eén team bestaat uit minimaal 3 personen en deelname is gratis. Er zal gegooid worden in verschillende klassen. U moet dan denken aan een Eibergse klasse, AKF klasse (Achterhoekse Klootschiet Federatie), mix klasse (minimaal 2 dames), prominenten klasse (met regionale bekendheden), maar ook een klasse voor buurt en vriendenteams. Kortom voor elk wat wils en we hopen dan ook op een grote deelname.

Beachvolleybal (16-5-2010)
Start van het beachvolleybalseizoen voor recreanten. De parkeerplaats van Café Tijink de Beuk wordt voor één dag omgetoverd in een prachtig zandstrand. Het toernooi start om 12.30 uur, hetgeen mede afhankelijk is van het aantal deelnemers. De kosten per team (minimaal 3 personen) bedragen € 10,-. Opgave voor dit spektakel is mogelijk tot 7 mei.

Muziek (13-5-2010)
Voorafgaand aan bovenstaande sportieve activiteiten staat er op Hemelvaartsdag muziek op het programma van 13.00 – 20.00 uur. Toegang is geheel gratis.

Opgave voor alle genoemde activiteiten is mogelijk bij Café Tijink”de Beuk”, Beltrumseweg 7 te Eibergen, 0545-471318 of per mail op [email protected]. Ook voor extra informatie kunt u hier terecht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven