Nieuwbouw Careaz open voor publiek

view1-copyBORCULO – In het kader van Dag van de Bouw stelt Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen op zaterdag 5 juni het nieuwbouwproject van Careaz  J.W. Andriessenhuis in Borculo open voor bezichtiging. Iedere belangstellende krijgt de mogelijkheid het pand in aanbouw van dichtbij te bekijken.

In Borculo aan de Koppeldijk 40 wordt druk gebouwd om 41 verzorgingsappartementen, 4 woongroepen voor mensen met psychogeriatrische problematiek, 2 ruimten waarin Dagverzorging en Dagactiviteit Ouderen Speciaal wordt geboden en 4 woongebouwen met 58 appartementen (huur/koop) te realiseren. Tevens komt er een groot Grand Café waar ook ouderen uit Borculo straks welkom zijn.

Aannemersbedrijf Kormelink biedt iedereen de unieke gelegenheid om de bouwlocatie van dichtbij te bekijken. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn er mensen van onder andere Careaz en Aannemersbedrijf Kormelink aanwezig het gebouw te tonen, de bouwwerkzaamheden toe te lichten en vragen te beantwoorden. Meer informatie is te vinden op www.dagvandebouw.nl of www.kormelinkbouw.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven