Nikki wint Wii tijdens Needs Oranjepop

NEEDE – Afgelopen zaterdag kreeg Nikki Jeason uit Neede (in het midden op de foto) uit handen van service provider Concepts ICT een gratis Wii uitgereikt. Zij was namelijk een van de vele kinderen die afgelopen vrijdag tijdens Oranjepop de organisatie bijzonder heeft geholpen met het ophalen van glazen.

Samen met haar vriendinnen Laura Bartelink en Femke van Leuteren en haar broertje Bram haalden zij meer dan 750 glazen op. En dat vond Concepts ICT, sponsor van Oranjepop, reden voor een beloning. Onder alle glazenhalers verloot de service provider dan ook een gratis Wii.

En Nikki was de gelukkige winnares. En omdat de vriendinnen van Nikki al een Wii hebben, besloten ze de Wii aan Nikki te geven. Nu hebben ze allemaal een Wii en kunnen ze straks via de glasvezel tegen elkaar gamen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven