Olifant zorgt voor flinke deuk in auto

NEEDE – De redactie van deze site wilde vrijdagmiddag het verhaal niet geloven. Een olifant die een deuk in een auto drukt? Ja, het is echt gebeurt. Olifant Buba van het Freiwalds Menagerie Circus was met een medewerker van het circus onderweg naar de Albert Heijn om te genieten van een lunch.

In de Oudestraat (ter hoogte van Tuunte Fashion) schrok het grote dier van een hond die aan het blaffen was. De olifant gaf volgens bewoners een enorme brul en draaide zich om. Hierbij raakte hij een auto. Door het gewicht en de kracht veroorzaakte dit een flinke deuk in een geparkeerde auto.

De eigenaresse van de auto werd snel opgespeurd en heeft samen met de eigenaar van het circus de schade bekeken en de zaak afgehandeld.

Heeft u foto’s of een filmpje (link youtube) van dit verhaal? Stuur het dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven