Tweede editie van fair ‘Boerengenot’

BORCULO – Streekproductengroothandel uit Borculo organiseert in het weekend van 4,5 en 6 juni voor de tweede keer de unieke fair ‘Boerengenot’. Onder het motto ‘Proef het genot van het platteland’ zal er tal van activiteiten worden ontplooid in dit weekend.

Op vrijdagavond 4 juni wordt er afgetrapt met een Hollandse Avond. Vanaf 20.00 uur staan onder andere  John Enter, Edwin van Hoevelaak, Harten 10 en Henk Wijngaard op het podium in de tent. Deze avond zal tevens in het teken staan van de onthulling van het ‘Boerengenot’ bier. Dit bier is gebrouwen door de streekbrouwers ‘Huttenkloas’ en ‘Bronckhorster Brouwerij Rodenburg’.

Een mysterie gast zal het eerste biertje van deze unieke biersoort tappen. Dit bier zal het gehele weekend uit de bierpomp komen. Op zaterdag en zondag kan het publiek genieten van verschillende demonstraties, oude ambachten,  een show met roofvogels, een fjordenpaarden show, ‘preuverie’ van streekproducten, kinderactiviteiten, een behendigheidswedstrijd en paard en wagen.

Verder zijn er in totaal 130 stands van bedrijven uit de regio. Uiteraard is er ook op deze dagen gedacht aan entertainment, zo komt het Brook Duo optreden, ook Herman Riethorst komt langs, evenals de Edelweiss Kapelle.De fair is op beide dagen geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Het fair terrein is te vinden aan de Broekhuisdijk 5 in Gelselaar (tegenover Erve Brooks). De entree bedraagt € 6,- voor volwassenen, € 3,- voor kinderen vanaf 6 jaar, een gezinskaart behoort ook tot de mogelijkheden deze kost € 15,-. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, parkeren is gratis.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.boerengenot.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven