Uitslagen van de Eibergse ‘Beukweek’

EIBERGEN – Vrijdag vond het achtste Eibergs Open darttoernooi plaats in de feesttent bij café Tijink – de Beuk. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem, waarnaar de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de winnaarsronde en de overigen voor de verliezersronde. In de winnaarspoule ging de overwinning naar Dennis te Kloese uit Silvolde wat hem € 200,- opleverde. Tweede werd Robert Markink uit Noordijk en derde werden Jeroen Glandrup en Michel Spanjaard.

In de verliezerspoule ging de overwinning naar Eibergenaar Sander Wantia, tweede werd Harry Schutten en derde Rudi Paijers en Harry Mensink. De hoogste finish van het toernooi was 142 en werd in de finale gegooid door Dennis te Kloese.

Zaterdag was er voor de vijfde keer het klootschiettoernooi. In de eerste klasse was er een overwinning voor D’n Rooi’n Vos uit Neede, tweede werd Leugemorshoek 1 en derde Reefhorshoek 1. In de tweede klasse ging de overwinning naar EKV 1, tweede werd Leugemorshoek 2 en derde werd Ruwenhof. Tot slot was er nog de derde klasse. In deze klasse was er een overwinning voor het team OrCa, de organisatoren van het regionale schlagerfestival. Tweede werd de Klootjes en derde De Jorker 3.

Zondag was er het traditionele beachvolleybaltoernooi, hieraan hebben 22 teams deelgenomen. In vier poules werd er gestreden voor de overwinning. In de klasse carnaval ging de overwinning naar het team Reetkwakers 2 die de finale wonnen (30 tegen 22) van team PSS 2.

De finale in de vrije klasse ging tussen team Kameraden 2 en Kameraden 4. Hier ging de overwinning naar Kameraden 4, dat in de finale won met 19 – 37. De overall finale (carnaval tegen vrije klasse) ging tussen team Reetkwakers 2 en team Kameraden 4. Na een spannende strijd werd de winnaar hiervan Team Kameraden 4 (24 tegen 22) en daarmee wonnen zij de café Pot wisseltrofee.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven