Update: Fotoverslag Oranjepop Neede

NEEDE – Oranjepop was dit jaar ook weer een succes. ’s Middags was een paraplu geen overbodige luxe desondanks werd het op terrein aan de Oranjelaan steeds drukker.

Het popfestival werd geopend door de Zwolse Rockers die in dialect eigen nummers ten gehoren bracht, ook 66 Amazon (Rock and Roll) moest het ook nog helaas doen met een door het weer minder opkomende publiek. Toen tegen acht uur de Jajem uit Hummelo optrad was het grasveld voor de muziekkoepel al zo goed als vol.

Het publiek kreeg de smaak te pakken omdat zij diverse nummers van Elvis en Normaal ten gehoren brachten. De avond werd afgesloten door de Patsers in een swingende stemming. Ook tot laat waren kinderen bezig met een prikstok om zoveel mogelijk lege (plastic) glazen te verzamelen, hier was namelijk een prijs aan verbonden.

Nikkie Jeanson was de gelukkige winnaar, zij kon vandaag bij de zaak Electro World aan de Rapenburg een spelcomputer ophalen. De organisatie kijkt dan ook met een tevreden blik terug op de middag en avond. een vervolg voor volgend jaar zit er zeker in.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1203]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven