Veel nieuwigheden te zien op Lente Fair

_HTH0012EIBERGEN – Zaterdag en zondag zijn in Eibergen de Lente Fair dagen gehouden in de tuinen van landhotel de Greune Weide. Een unieke presentatie waar al het goede dat de Achterhoek te bieden heeft is hier tot leven gekomen.

Standhouders lieten zien hoe je met de nieuwste trends je tuin een nieuwe ‘outlook’ kunt geven. Of je grasmat door een robotmaaier kunt laten doen. Er werden ook watervaste schilderijen getoond en ook hoe je op oude pallets je creativiteit kwijt kunt.

Natuurlijk werd er ook zorg besteedt de verzorging van de huid, van het schminken van de kinderen tot een totale make up. Ook werd een demonstratie gegeven van glas in lood dat tegenwoordig verwerkt kan worden in dubbele beglazing.

Het geheel werd muziekaal omlijst door de gemengde zangvereniging  ‘Bel Canto’ afgewisseld door de ‘Mollenbargerkapel’, het werd afgesloten door een nog vrij onbekend duo (piano en viool) schoonheid en troost.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1245]

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1246]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven